Malouf

The Malouf Fine Linens office and warehouse facility has a design that is simple, honest, and timeless. The exterior has a classic black and white color scheme, adding to its timeless nature. This state-of-the-art facility sets a new standard for office warehouse buildings. The structure houses a full-size basketball court, a multi-tier fitness area, spacious club-style locker rooms, a massage room, a barber shop, a large professional kitchen, an oversized dining area, a photo studio, a large two-story atrium, high-tech conference rooms, modern open office areas, the executive office and an outdoor patio area.

The two-story lobby, conference rooms, and several of the office areas all have floor-to-ceiling glazing providing outdoor views and natural light. There are three large skylights, as well as transom windows in the warehouse areas. The building is energy efficient due to the envelope, an abundance of natural lighting, light reflective interiors, energy controls, energy-efficient fixtures and appliances, and a large solar array on the roof. The character of the building changes as the design and finishes become more refined.

 
Main banner image for Malouf

Project Location

Logan, UT 84321
United States

Project Images

Search Project Database

TILT-UP TODAY MAGAZINE / PROJECTS IN THE NEWS

Project Team

General Contractor:
 
Concrete Contractor:
 
Architect:
 
Engineer:
 
Suppliers:
 
Photographer(s):

Project Specifics

Project Category:
Office
Building Types:
Office
Recreation Center
Finishes:
Paint (Textured)
Features:
Insulation:
Environmental:
Number of Floors:
2
Number of Panels:
0 panels
Total Floor Area:
220,000 sq ft (20,438 sq m)